Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.02- 14.02.21г. Зодия Овен

Овен

Продължават да се наместват пластовете в колектива, в който съществувате, независимо дали става въпрос за приятелски отношения или такива, които са на работното ви място и определят финансовото ви състояние.

Ще има хора, на които да можете да разчитате и всъщност, ще е полезно да полагате усилия точно в тази посока- получаване на подкрепа и одобрение от страна на лица, които влияят на благосъстоянието ви и бъдещото ви развитие. Ще намерите такива и можете да използвате Новолунието на 11 февруари, така че да заемете по-престижни позиции, да утвърдите авторитета си, това ще се налага по различни поводи, дори и за да избегнете евентуална дестабилизация, за да не позволите да ви изместят, за да се предпазите от щети.

Възможно е не всички да са чак толкова доброжелателни, не е изключено и да преоцените някой приятелства и така е правилно…

Обновяването, което предстои във вашите връзки ще е дългосрочно и ще определи вашата стабилност- чисто материална, но не само, така че е полезно да си изградите дългосрочна стратегия, за да сте победители, лидери, за да превъртите някой предизвикателства в полза.

Любовта- тя е приятелска, освен всичко останало или приятелство може да прерасне в нещо повече. Въпреки всичко, вашите чувства също ще се тестват за устойчивост, пак така могат да ескалират вид равносметки, от рода на-какво давате, а какво получавате, понякога ще е необходимо да освежите и разнообразите отношенията си, за да ги оздравите, за да не допуснете отчуждение и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *