Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.04-14.04.2024г. Зодия Дева

Дева

Седмицата стартира с новолуние,  което е със слънчево затъмнение  и то може да преобрази ваши бъдещи перспективи на развитие, онова, което имате- общо.

Това новолуние ще ви даде шанс за обогатяване като имате на кого да разчитате,  получите подкрепа и одобрение от страна на хора и институции,  които влияят на благоденствието ви.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден,  така че вие може да преосмислите отношения,  да се върнете нещо от миналото, което ви действа обогатяващо.

В друг случай, анализирайки стари обстоятелства, вие може да решите завинаги да се дистанцирате, така че да не попадате в ситуации, които са неудовлетворяващи, носят загуби.

Може да приемете случващото се като право на втори опит,  така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Ако в миналото са съществували спорни казуси, включително имуществени или наследствени,  сега те ще се активират и ще изискват вид разрешаване. Някои тенденции ще се отключват с елемент на изненада, колкото сте по-инициативни, така че да усилите позитиви, да вземете бързи мерки, за да отстраните всякакви слабости, толкова повече ще постигате вид стабилизация и то в дългосрочен аспект.

Все пак от вас ще се изисква да не поемате прекалено големи рискове при взаимодействието с финансови институции, трябва да бъдете изрядни и при подписването на подобни документи. До 25 април избягвайте подписването на дългосрочни финансови договори, през това време можете само да шлифовате ваши успехи, да наваксвате с пропуски, ако има такива, за да продължите напред по един по-благоприятен за вас начин. От  април до октомври това новолуние може да ви направи някакъв друг подарък, който включва любими хора или нещо ценно за вас, например- някой от вас може да се сдобият с детенце, внуче… Някой ще преживеят голяма и страстна любов…

Партньорските отношения, лични или делови сега са много важни за вас, можете да ги стабилизирате чрез общи проекти и отговорности, вероятно ще има такава нужда. Човекът до вас  може да се нуждае от подкрепа или пък заедно да преодолеете някакво предизвикателство, а това ще укрепи близостта между вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *