Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 08.06-14.06.20г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие имате нужда от подкрепа по различни поводи и сега ключът към успехите, щастието ви- действително е помощта, до която можете или трябва да се доберете. Имате шанс за това, но то може да се случи, ако самите вие сте готови да дадете нещо като своеобразна цена…Помислете, диалогичността и сътрудничеството могат да ви отведат далеч, да ви помогнат да преобразите онова, което имате и то в положителна посока.

Напрежението и недоразуменията обаче, понякога- по-остра борба за интереси  и дори конфликти- могат да предизвикат загуби. Изградете си стратегия, вие можете..

Не е изключена ескалация на напрежение между вас и любими хора  и то по чисто финансови въпроси или пък- морална удовлетвореност, в по-крайни случаи- липса на лоялност.

В оптимален вариант- сега демонстрирате привързаност, преминавате през своеобразен тест за надеждност на връзки близки до сърцето ви или пък инвестирате в любими хора…а може би бизнес?

Ако сценарият не е благоприятен, а вие се разделяте с определени обстоятелства и личности- не бива да съжалявате, защото те се разминават с очакванията ви, не е изключено да имат деструктивен ефект върху онова, което имате-общо.

Все пак, ако искате да задържите някого с когото възникват недоразумения- ще трябва да промените нещо осезаемо, за да получите различен и по-добър резултат.

Прекратени договори, отношения- едва ли ще се възстановят, добре е да го имате предвид.

Налага се да сте изрядни във финансови документи и не само, за да си спестите някой усложнения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *