Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Информационният поток през цялата седмица е много усилен. Може да ви въвлича в дебати,  разяснителни разговори,  а понякога-  конфронтация на мнения  или направо  словесни войни.

Вие ще получавате знание,  от което да се възползвате, ще можете да надниквате отвъд видимото, да  узнавате тайни,  ако някой действа зад гърба ви или против интересите ви-  ще можете да го идентифицирате,   не е изключено и с елемент на изненада.

Това може да се превърне в повод- за рязко прекратяване на връзки или договори, които вече са изчерпани.  Ако в някой от контактите ви е назряло напрежение,  вие трябва да внесете някаква промяна,  може би да действат е различно,  за да получите по-добър резултат от преди.

Така ще можете да  превъртите всички предизвикателства в полза, случващото се ще се тълкува като обновление на най-близката среда или своеобразен прогрес.

Пик от новини,  важни събития,  можете да очаквате в дните на пълнолунието,  което е на 12-ти  август.

През последните дни от седмицата-  в обкръжението ви може да се появи личност,  която да внесе известно успокоение,  да ви помага, ако имате нужда от това.  Появяват се допълнителни възможности.

През цялото време е полезно да се пазите от повишени или необмислени разходи.  Периодът е подходящ да се разплатите със стари дългове и да ги ликвидирате, а не да задлъжнявате.

Пазете се от конфликти на интереси.  Взаимодействието с финансови институции,  особено до четвъртък-  не е твърде лесно и е препоръчително да бъде избягвано,  ако  може….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *