Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Везни

Везни

Вие все още се намирате в период,  през който по различни поводи ви се налага  да се доказвате в колектив над обичайното.

Важни за вас връзки,  които влияят на финансовото ви състояние  се променят и съответно се отразяват  на материалното ви благополучие и стабилност.

От вас се изисква  да стабилизирате контакти,  които допринасят за благоденствието ви  и да прекратите други,  които имат деструктивен ефект върху бъдещото ви развитие.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока,  така че да вземете съответни мерки. Вашето материално състояние действително може да се промени  и на това влияят силно,  подчертано- контактите с  другите,  понякога и финансови институции.

Случващото се може да е и с елемент на изненада,  непредвидени ситуации,  така че трябва да действате по-внимателно,  да обмисляте всяка стъпка,  да бъдете гъвкави и креативни  в вашите реакции,  с поглед в по-далечното бъдеще,  за да превъртите всички предизвикателства в полза.  Може да ви се налага  да вземете важни решения и за вашето кариерно развитие,  обществено положение,  но да обсъдите това със семейството си,  в друг случай-  домашни и лични приоритети  влияят  на социалния статус  и честолюбиви планове.

На 12-ти  август предстои пълнолуние,  традиционно и през това време ескалират развръзки,  важни новини… Опитайте се през тези дни да усилите позитиви, които ви подкрепят и да елиминирате евентуални негативи.

Партньорските отношения   също може да се тестват за здравина,  аспектацията на звездите е такава,  че насочва към равносметки,  изисква промени и нека те да бъдат  според вашите желания.

Вашата покровителка Венера преминава в зодиакалния знак Лъв на 11-ти август,   ще усетите този преход  като вид облекчение  по различни поводи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *