Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Водолей

Водолей

Водеща тема във вашия живот са партньорските отношения. Те може да изискват вид обновление, разяснителни разговори, които да заздравят и освежат  вашите чувства и привързаност.

В този процес може да ви се струва,  че трябва да правите повече компромиси и на практика, понякога  да е така,   но повишена адаптивност,  допускане на нещо ново и различно,  балансиране между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна-  действително ще  се превърнат в своеобразен прогрес  във вашите отношения, изчистване на недоразумения, снижаване на  евентуално напрежение.

Ако сега във вашите връзки всичко е наред,  можете да се поздравите   и да  сте уверени,  че   силата на чувствата и привързаността между вас е значима,  а вие определено можете да разчитате един на друг,  можете да преодолеете много или всичко  заедно.

Ако забележите недоразумения,  отстранете ги своевременно, сега е моментът да внесете промени, които ще наместят пластовете между вас  и това ще има дългосрочно отражение за следващите седмици и месеци…

На 12-ти август предстои пълнолуние, прекарайте тези дни така,  както искате това да се случва и през  останалата част от периода,  а може и много по-дълго.

При някой от вас могат да възникнат битови или имотни казуси за разрешаване,  атмосферата у дома може да се промени  по един бърз и изненадващ начин,  но не е случаен,  защото за тези тенденции сте предупреждавани  не от вчера.

Вие може да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди,   който ще подобри атмосферата у дома, това може да се превърне в повод да се справите със   спорни въпроси,   да намерите изход и решение  за  наследствени приоритети  или такива,  които се отнасят до местоживеене и т.н..

През последните дни на седмицата- ще се радвате на все повече внимание  и подкрепа от страна на любими хора или поне- повече разбиране…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *