Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Дева

Дева

Няколко седмици  преди Слънцето да навлезе във вашия зодиакален знак-  по-голяма част от събитията  се движат предимно по инерция,  така че е по-подходящо вие да следвате тенденциите,  отколкото да ги пресирате  в определено направление.

Възможно е в ежедневието  да се сблъсквате с някои предизвикателства,  които в по-ярки краски ще ви показват- какво трябва да оставите зад гърба си,  за да сте по-успешни,  за да не се чувствате толкова натоварени,  дори за да бъдете по-здрави-  буквално и в по-широк смисъл.

Всъщност,  периодът е по-подходящ за почивка,  да се дистанцирате от рутината,  Ако можете да си го позволите.

Ако това не е така,  тогава е подходящо  да пренаредите приоритетите си по важност.

Хора стоящи далеч от вас  ви оказват силно въздействие,  карат ви да мечтаете,  но може да внасят и известно напрежение в душата ви,  защото трябва да реагирате на определени предизвикателства.

Евентуални пътувания,  общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение  е съпътствано с елемент на изненада. Меркурий вече е във вашия зодиакален знак,  набира скорост в този сектор,  вие може да вземете бързи решения,  които да се превърнат в изход,  възможност,  шанс за просперитет  или да превъртите някои предизвикателства в полза.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *