Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Вие може да имате усещането,  че сте на прага на житейски кръстопът  и на практика може да е точно така,  може да се налага да вземате важни решения,  които ще се отразят на вашето финансово състояние.

През тази седмица е препоръчително  да преосмислите приоритети, които се отнасят до приходи и разходи, същевременно е подходящо   да обедините усилия с хора, които допринасят за благоденствието ви.

Препоръчително е да се пазите от конфликти,  които ви нанасят щети.

Все пак ако се налага, трябва да се дистанцирате от личности,  които по-скоро ви дестабилизират и е по-добре да страните от тях, ако има такива- това ще бъде особено видно.

Вие можете да превъртате всички предизвикателства в полза  чрез вид подкрепа, ако преговаряте за такава.

Може да ви се налага активно да взаимодействате с финансови институции, в оптимален случай- вземате решения за инвестиции,  ако не поемате прекалено големи рискове,  тогава всичко ще е наред.  Ако имате собствен бизнес, той може да се нуждае от обновление…

Ако имате пораснали деца,  тогава те може да имат нужда повече от вашето внимание,  също- морална или материална подкрепа.  Партньорските  отношения преминават през свободен катарзис.

Цялата седмица е изпълнена с изненади,  нека те да са позитивни за вас,  а промените,  които нерядко ще се изискват  и ескалират по различни поводи, да се превърнат в пусков механизъм и енергия  за вид прогрес  на различни нива от вашия живот,  изчистване от  непродуктивни влияния,  за да се допусне нещо ново и по-позитивно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *