Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Слънцето все още е във вашия зодиакален знак,  значи вие влияете на тенденции над обичайното и те имат широко отражение.

През тази седмица предстои едно от най-важните  пълнолуние за вас през годината на 12 август, защото обхваща и вашия зодиакален знак.  Възможно е да вземете важни решения,  които да преобразят  вашия социален статус,  това може да засегне кариерното ви развитие или пък брачни отношения, обществено положение и т.н.

Промените могат да бъдат напълно позитивни за вас  и да са повод да се канализира в оптимално позитивна за вас посока евентуално напрежение,  което ескалира в последно време.

Може  рязко,  спонтанно, дори по външни причини да се намери  отговор или решение за сложни въпроси.

В този процес може да се изисква от вас да направите избор  и според това- доколко се чувствате подкрепена от хора и обстоятелства  в настоящото направление.

Ако случващото се  не е точно така както искате или очаквате,  тогава вие  спонтанно, понякога изненадващо- ще прелистите нова страница в живота си,  който ще се преобрази.

В партньорските отношения, и лични и делови-  ескалират равносметки,  могат да се тестват за здравина,  също да изискват обновление, за да не се разпаднат, за да бъдат по-  надеждни в бъдеще.

Стари и неразрешени казуси могат да напомнят за себе си, реагирайте различно,  за да получите различен и по-добър резултат от преди.

На работното място и в ежедневието също могат да възникнат ситуации,  които да ви помогнат да надникнете отвъд видимото,  за да направите избор ако се налага такъв.

Припомням,  че имате силата да влияете на случващото се над обичайното,  тази възможност ще се усили след 11-ти август,  когато Венера ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще ви закриля  през идния около месец.

Под опеката на Венера- дори и да има някакви предизвикателства пред вас,  вие ще ги преодолявате по-леко.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *