Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Рак

Рак

Водеща тема е финансовото ви състояние,  причините за това могат да бъдат различни,  например- повишени разходи…

В друг случай обаче, от вас може да се изисква  да внесете някакви промени  или вид обновление,  което да  подобри вашето финансово състояние.

През тази седмица то може да бъде дестабилизирана  поради допълнителни харчове, но  ако сте премислили всичко  ще бъде наред…

През тази седмица и по различни поводи може да си правите изводи- кой допринася за вашето благоденствие,  буквално и в по-широк смисъл  или точно обратното.

Може да вземете решение да се дистанцирате от хора,  които ви нанасят щети,  които се проявяват като нелоялна конкуренция, изненадват ви със своето поведение и т.н.

Нека това да се превърне в повод  да прекратите нелоялни връзки,  дори финансови договори,  които са изчерпани,  така ще отворите място за нещо ново и по-перспективно.

В партньорските ви взаимоотношения  също ескалират много силни преживявания,  те могат да предизвикат разяснителни разговори,  да изкарат на повърхността подтискани до този момент чувства.  Нека това да се превърне в своеобразен катарзис,  който ще оздрави вашите връзки,  на които държите.

През последните дни от седмицата  се появяват шансове,  които ви действат стабилизиращо на различни нива.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *