Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.08- 14.08.2022г. Зодия Риби

Риби

Ежедневието ви може да е доста динамично,  извън обичайния ритъм,  защото перманентно могат да възникват допълнителни ангажименти,  новини, вид изисквания,  които да променят предварителните ви планове.

На работното ви място могат да ескалират промени,  колкото по-голяма адаптивност проявявате,  толкова по-добри резултати можете да получавате или това са шансове да превъртате някои предизвикателства в полза.

Същевременно и в по-ярки краски  ще набелязвате- какво препятства пътя ви към успеха в чисто професионален аспект,  но не само.

Нека подобни  анализи  да се превърнат в повод да се разделите  с дела, които само ви натоварват,  но не ви носят удовлетворение. Ако има нещо,  което действа зад гърба ви и деструктивно,  то ще бъде по-видно от обикновено,  може да проведете разговори,  да получите новини,  които ще внесат голяма яснота,  но знанието винаги е сила,  от  която  можем да се възползваме.

Информационният поток е много усилен,  носи изненади,  които внезапно могат да оздравят едни контакти,  но да прекратят други,  включително служебни договори,  ако не допринасят за бъдещия ви просперитет.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си.

Важни или показателни събития  ескалират в дните на пълнолунието,  което е на 12-ти август.

През последните дни от седмицата  се появяват шансове  да се снижи евентуално напрежение, по-лесно да осъществявате намеренията си,  включително и поради факта,  че получавате по-широка подкрепа  или в обкръжението ви се появява личност,  която ви действа позитивно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *