Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.01- 15.01.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

През настоящата седмица  вие може да извършите някакви положителни преобразования,  които ще засегнат вашето финансово състояние,  кариерно развитие, обществено положение, репутация…

Следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора или институции,  които влияят на вашето благополучие- общо,  вие ще имате шанс да спечелите нещо важно за вас или да се изкачите напред и нагоре към по-високи цели,  ако сте си поставили такива.

Добре взаимодействате с финансови и държавни институции, ако това ви интересува, възползвайте се по оптимален начин. Вашият покровител Меркурий все още е ретрограден,  връщане назад към миналото,  нови дава по този начин право на втора възможност да въздействате на теми от преди,  които не ви удовлетворяват.

Сега може да действате различно,  за да получите различен и по-добър резултат,  в различна степен тази тенденция ще се съхрани до 17-ти януари. Трябва да се има предвид обаче, че Марс,  който транзитира във вашия зодиакален знак ще бъде директен от 13-ти януари, значи-  навлизате в период на решителни действия,  вашата мотивация, пробивност, решителност перманентно ще се усилват през следващите седмици и до 23 март- вие можете и трябва да направите пробив в избрано от вас направление,  а успехи които завоювате през това време- ще се развиват после и почти по инерция през следващите около две години и половина. Засега и докато е ретрограден Марс-  подходящо е да анализирате случилото се досега,  така че да отстраните евентуални негативи, които застават на пътя ви,  да усилите позитиви, които ги подкрепят,  подобна стратегия ще ви е много полезна  и то за дълго.

През първата част от седмицата има кой да ви подкрепя и въодушевява. Ценете високо подобни хора и обстоятелства. Общуването с лица извън близкото или традиционното обкръжение ви носи щастие, късмет.

През втората част от периода се пазете от вид задкулисие,  действия зад гърба ви,  бъдете по-внимателни и всичко ще е наред…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *