Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.01- 15.01.2023г. Зодия Водолей

Водолей

През настоящата седмица вие може да материализирате ваша мечта или ще получавате достатъчно подкрепа,  която ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.  Някой от вас ще се радват на вид опека,  други-  ще получат награда за полагане до този момент усилия,  която ще повиши техните доходи, трети-  ще се доберат до паралелни източници за печалба, особено, ако са търсили такива.

Добре взаимодействате със социално значими институции,  ако това ви интересува.

Полезно е да преговаряте и с хора,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл,  това пак така ще има позитивен ефект.  Припомням,  че Венера вече е във вашия зодиакален знак, чрез нея вие привличате много по-лесно онова,  което най-силно желаете или обичате. Венера действа като магнит, насочете тази мощна енергия в оптимално позитивна и конструктивна посока,  за да сбъдне ваше желание.

През първата част от периода  вие ще получите сърдечна радост, която е  продуцирана от любими хора, близки до сърцето ви личности и т.н.. Можете да разчитате и на доза късмет.

През втората част от седмицата се чувствате по-неспокойни  и сами може да предизвикате промени,  които да се отразят на всички нива от вашия живот.

Ако сте обмислили добре тези трансформации- те ще снижат евентуално напрежение.

Но ако действате спонтанно или без оглед на мнение, което е различно от вашето собствено,  тогава по-скоро ще настъпи вид отчуждение,  разминаване с очакванията и т.н.

От известно време звездите от вас изискват обновяване на най-близката среда, в дома и семейството… Сега може да въздействате на тази сфера от вашия живот или това може да се налага,  крайният резултат ще зависи от собствения ви подход, креативност, гъвкавост,  способност да допуснете нещо ново или различно,  за да получите по-добър резултат от преди…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *