Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.01- 15.01.2023г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица вашата инициативност е висока и над средното ниво,  собствената ви активна позиция, социална активност- може да се превърне в повод вие да материализирате мечтите си,  да осъществите вашите идеи на практика,  защото подходът ви е креативен, може да включвате и вашата интуиция, натрупан опит и знания,  а всичко това ще се превърне в повод- да откриете духовни съмишленици, по-лесно да достигнете до отсрещната страна или да намирате начин затова, съответно да въздействате и получавате- подкрепа и одобрение от страна на околните, от страна на личности,  които могат да се превърнат в мост към собствените ви успехи.

Общуването е проводник на възможности, възползвайте се по оптимален начин… Може да разчитате на значими шансове и над средното ниво, но понеже

Слънцето е във вашия зодиакален знак,  то ще изисква от вас самите вие да сте по-дейни,  така че крайният резултат ще зависи предимно от вас самите,  добрата новина е,  че звездите ще подкрепят значима част от вашите желания и ще ви дават „ зелена светлина“ в поетата посока.

През първата част от седмицата може да спечелите нещо важно за вас, да подействат е позитивно на доходите си или да направите пробив в професионалната си реализация.

През втората част от седмицата ескалират повишени разходи,  те може да бъдат полезни инвестиции във вас самите,  в любими хора, във ваш бизнес, ако имате такъв. Ако всичко е добре премислено,  значи е наред…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *