Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.03- 14.03.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие сте във важен, ключов период относно вашето кариерно развитие, понякога- брачни отношения, социално положение-общо, като минимум-репутация. Сега можете да сбъднете ваше съкровено желание или усилия, които сте полагали през изминалото полугодие, тенденции, които сте оформяли- започват да дават резултати и да клонят към развръзки и нека те да ви порадват.

близнази1В повечето случаи ще се радвате на позитивни трансформации, които пряко ще се отразят и на финансовото ви състояние, ако условията на труд го позволяват- това може да е символ на преминаване на по-високо ниво, изкачване по йерархичната стълбичка.

Ако това е невъзможно, тогава чрез креативен и изобретателен подход, понякога- неявни методи, дори хитрост- вие пак така ще се добирате до желаното, ще превъртате някой предизвикателства в полза, ще успявате да защитите авторитета си, да привлечете по-широка подкрепа.

Мнозина ще гледат на вас с „други очи“, ще им се представите в различна светлина и в повечето случаи това ще е позитивно обстоятелство за вас.

Мнозина се фиксират върху по-далечни перспективи на развитие, оформят окончателно мнение и са способни да раздвижат границите на възможното, да постигнат по-високи успехи, това може и да е втори шанс, ако първи е пропуснат в края на януари и началото на февруари.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, демонстрация на висока квалификация, хладната ви и рационална мисъл- ви помагат много през настоящия период, така можете да направите пробив в избрано за вас направление и то за дълго.

Възползвайте се по оптимален начин…

Вашият покровител Меркурий се обръща в директен на 10 март и до 16 март- социалната ви активност, обективност, прозорливост ще са забележителни и ще наваксат бързо с конкретни резултати.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *