Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.03- 14.03.2020г. Зодия Риби

Риби

Вие сте в силен и позитивен период, повечето от вас се радват на широка подкрепа от страна на обкръжението си, ако това ви интересува- можете да привлечете на ваша страна благодетел, покровител, влиятелна личност, която да се превърне в мост към вашите успехи, сбъднати желания.

риби1Колкото са по-високи амбициите ви и се отнасят до по-престижни обществени позиции, популярност, толкова по-далеч можете да стигнете, включително като целенасочено създавате и укрепвате връзки.

Можете или трябва съзнателно да усилите тази тенденция със съответните ползи.

Но дори и нищо да не правите, все ще се намира някой, който да ви подаде ръка в точния момент…

На този етап вие оформяте по-далечни перспективи на развитие, в различна степен можете да надникнете в бъдещото си развитие и отново- според одобрението, до което успявате да се доберете.

Сега се оформят по-трайни перспективи, които засягат позициите ви в колектив, имидж, социален статус, бъдете инициативни, насочвайте.

На този фон може да получавате изненадващи и позитивни предложения, самите вие да сте проводник на креативни идеи, които ще се реализират и като внезапни шансове.

Въпроси, които са извън контрола ви, действат зад гърба ви ли измъчват съзнанието ви- започват да се разплитат, насочете ги, възползвайте се, знанието винаги е сила…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *