Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

Голяма част от тенденциите в живота ви  се движат повече по инерция  или се влияят от събития,  енергии и потенциал,  които са се натрупали в миналото.

Случващото се сега-  може да ви  направи подарък,  може да сбъдне ваше съкровено желание,  може да увенчае с успех  всички усилия,  които сте полагали до този момент.

Ако това е невъзможно,  тогава вие ще имате шанс да се доберете  до алтернативи на развитие,  тайни и обходни пътища,  които напомнят на „ авариен изход“,  ако се нуждаете от такъв.

При всички случаи сега може да постигнете резултати,  на които после да разчитате през следващите месеци,  а може и години.

От вас може да се изисква да се справите с повишена конкуренция, изисквания  или да привлечете на ваша страна влиятелна опека.

Бъдете внимателни-  при общуването с хора,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл.

Ако ви интересуват спорни  или юридически казуси,  уреждане на документи- тези теми няма да протичат твърде гладко,  ще изискват  да внимавате повече за подробности, „ да се пазите гърба“,  а ако е възможно- да отложите, да избегнете подобни ангажименти на този етап.

Меркурий- вашият покровител се обръща в ретрограден на 10-ти  май  и ще остане ретрограден  до трети юни,  през това време-  вие ще преосмислите вече взети от вас решения, към това ще ви подтикнат и определени личности, които ви оказват съществено влияние, те може да подхождат в живота ви все по-агресивно, но често- да ви бъдат полезни, така че да е подходящо да се вслушвате в тяхното мнение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *