Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Везни

Везни

Вашето финансово състояние продължава да е като скачени съдове  за подкрепа,  до която можете или трябва да се доберете  от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви, това могат да бъдат финансови или държавни институции.

Вие се намирате в отличен период,  през който може да подействат е позитивно на онова,  което имате- общо. Някой от вас могат да се заемат с уреждането  на наследствени или имотни казуси,  други- ще попаднат под нечия опека,  каквото и да е,  сега действително имате шанс да спечелите нещо важно за вас  или да превъртите някои предизвикателства в полза,  а това пак така- да ви подейства обогатяващо.

В работата си може да постигнете успехи, да се справите с повишена конкуренция,  а след това резултати,  които сте постигнали на този етап-  да се развиват почти по инерция  през следващите месеци,  а може и много по-дълго.

Въпреки всичко-  с обръщането на Меркурий в ретрограден  на 10-ти  май- не е изключено  някой от вашите планове да се объркат,  да се отложат,   препоръчително е и да не подписвате финансови документи  докато е ретрограден Меркурий или до трети юни.

В оптимален случай-  наваксвате с пропуски,  поправяте евентуални грешки,  които касаят всичко гореописано-  уреждане на наследство,  взаимодействие с финансови институции,  повишаване на доходи и т.н.  Приемете случващото се като втори шанс,  преговаряйте за интересите си,  но подписвайте- едва след като Меркурий стане директен…

Вашата инициативност е доста висока,  така по един естествен начин привличат и силно внимание, тази тенденция ще расте и през следващите  седмици, месеци,  ще ви помогне да се сдобиете с по-голямо популярност, да срещнете любовта, ако все още не сте.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *