Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Водолей

Водолей

Вие сте в отличен период,  през който можете да хармонизирате и подобрите  най-близката ви среда на съществуване, във вашия дом и семейство…

Може да решите да инвестирате в него, но не е изключено също така-  самите вие  да разчитате повече и над обичайното, материално или морално- на вашите близки.

Въпреки всичко и самите вие- може да изпитвате някакво несъгласие, недоверие към всичко случващо се. Причините могат да бъдат различни, да кажем в миналото са се  натрупа ли недоразумения, които ви правят сега по- скиптични, взискателни, недоверчиви.

Може и да имате право за това, но ако преминете определени граници  в тази посока, тогава сами ще се превърнете в спирачка  за собствената ви удовлетвореност или усещане за вид стабилност, която се придобива  и следствие на подкрепа от страна на най-близки хора.

Ако всичко е наред сега между вас,  ако преобладава удовлетворението,  тогава това ще бъде отличен признак, че сте поели в правилна посока.  Стара и неразрешена тема от миналото  може да се възвърне към вас  и тя пак така да касае условия на съществуване, разбирателство у дома, местоживеене, битови и имотни казуси.

До 3-ти юни ще имате възможност да насочвате, приемете случващото се като втори шанс, за да наваксате с евентуални пропуски, ако се налага- да действате различно и да получите различен, по-добър резултат от преди. Вашата социална активност ще расте  и със  съответните позитиви.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *