Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Дева

Дева

Повечето от вас ще изпитват силно желание  да разчупят границите на възможното,  да излязат извън статукво,  което ги ограничава.  Вие можете да постигнете подобни резултати и успехи  като демонстрирате висока квалификация, ако пътувате, общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Всички гореизброени теми- ще имат благотворно влияние на различни нива.

Добре ще се развиват въпроси, които са свързани със спорни или юридически казуси, ако желаете евентуално повишение, уреждане на документи и т.н.

Почти във всички сфери от вашия живот- вие ще срещате полезна подкрепа  от страна на партньори, лични или делови, енергични е личности, влиятелни или власт-имащи персони.

През следващите месеци- подобна подкрепа може да допринесе за по-доброто ви финансово състояние, уреждане на наследствени или имотни въпроси, ако това ви интересува.  Въпреки всичко, ежедневието ви може да е по-натоварено и над обичайното, поради допълнителни изисквания, променени условия на труд, например- може да се появи нов шеф, може да се изисква да повишите квалификацията си или пък  да ескалират принудителни командировки, каквото и да е- вид сътрудничество и взаимопомощ,  ще ви помагат да се измъквате от всякакви ситуации или да ги превъртате във ваша полза.

Меркурий, вашият покровител се обръща в ретрограден на 10-ти май  и ще остане ретрограден до трети юни.

Докато е ретрограден Меркурий- вие ще сглобите една по-цялостна картина,  за да изберете най-важната посока  за бъдещ просперитет. Не е подходящо да се подписват договори докато е ретрограден Меркурий,  но може да водите успешни преговори…

Отличен период за оздравяване на партньорски отношения…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *