Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Козирог

Козирог

Вие все още сте в период,  през който можете да разчитате на доза късмет, защото все намирате някой,  който да подкрепи вашите честолюбиви планове,  да се превърне в повод да порадвате  сърцето си и т.н. Общуването се превръща в проводник на множество възможности,  сега вие може да узнаете тайни,  да се възползвате от тях,  може да чуете думи,  които да оставят дълбок отпечатък  в душата и сърцето ви.

Ще бъдете големи стратези,  поне повечето от вас,  когато водят разяснителни разговори и преговори,  така че все ще намирате начин да постигнете своето,  да наложите мнението си,  дори да се справите с повишена конкуренция,  не е изключено да попаднете и в подобни ситуации,  но да се справите с тях или да ги превъртите във ваша полза.  Социалната активност е много полезна към настоящия момент, тя ще ви помогне да създадете или да укрепите връзки,  които ще допринасят за вид удовлетвореност,  чувство на щастие  и т.н.

Периодът е отличен  за сърдечните ви връзки,  хора близки до сърцето ви- пораснали деца или партньори  ще са повод за радост,  поне в повечето случаи.

Ако между вас и в миналото имало различия,  сега е подходящо да ги изчистите.

Това,  което може да развали настроението ви- са повишени разходи,  които пак така могат да бъдат за любими хора,  те може и да са неизбежни инвестиции в бизнес, дори във вас самите.

Добре се справяте с дела, които ви доставят удоволствие,  дават ви по-голяма свобода на действие, ако имате собствен бизнес и т.н.

Ако работата ви е рутина, Тогава вероятно ще намирате начин-да се измъквате от нея.

Навлизате в период,  през който може да извършите положителни промени  във вашия дом и семейство, засега усещате първи сигнали и те ще се усилват  занапред.

Меркурий се обръща в ретрограден  и до 3-ти юни- ще ви помогне да си върнете нещо от миналото,  което сте договорили,  което е възникнало като идея,  но нещо се е объркало  и сега получавате втори шанс.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *