Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Лъв

Лъв

Слънцето е все още в зодиакалния знак Телец,  това е вашият покровител,  от този сектор той ви „ приземява“,  прави ви по-практични,  така че да действате целесъобразно,  стратегически,  дори и това да не е свързано с кой знае какъв ентусиазъм, все пак- ще изиграе доста градивна роля в живота ви,  така че ви се дава шанс  и да спечелите нещо важно за вас,  да превъртите предизвикателства в полза,  да повишите доходите си  или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Всичко това се случва в условията  на повишена конкуренция, понякога недоброжелатели  или конкретна личност,  която може да играе ролята на своеобразна спирачка  по пътя ви напред и нагоре. Вие може да се справите с това предизвикателство , като минимум-  ще разберете на кого може да разчитате, кого трябва да  оставите зад гърба си или на разстояние от вас, за да не ви вреди, буквално и в по-широк смисъл.

Меркурий се обръща в ретрограден  на 10-ти  май и ще остане ретрограден  до трети юни,  през това време- към вас ще се възвръщат минали възможности, може да наваксате с евентуални пропуски, да поправите грешки, ако има такива, така че да получите по-добри резултати от преди, които пряко ще се отразят на вашия социален статус, ключови въпроси свързани с- кариерно развитие, а понякога и брачни отношения, партньорски връзки и т.н.

Ако в миналото са възникнали недоразумения лидери към настоящия момент, Меркурий ще ви даде възможност да размислите, ако желаете, разбира се. Нищо не е окончателно и докато Меркурий е ретрограден.  Едва след това- тенденции, които задавате- бързо ще набират скорост в избрано от вас направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *