Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Овен

Овен

Все още водеща тема за вас  си остава-  финансовото благополучие или чисто материални приоритети.  Вие сте в силен период,  през който може да отключите  допълнителни,  паралелни  или алтернативни източници  за печалба.

Голяма част от тенденциите вече са набрали скорост  и клонят към кулминация,  показателни събития или вид развръзки.  Някой от вас-  ще могат да привлекат тайна или неочаквана опека,  която пак така ще допринесе за  вид облагодетелстване.

Въпреки всичко,  не са изключени и повишени разходи,  в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции- във вашето бъдеще,  във вас самите и т.н.

Твърде вероятно е  да ви се налага  да се доказвате пред околните  над обичайното,  да отговаряте на повишени изисквания  или да се съобразявате с по-възрастни и авторитетни фигури… Ако действате по този начин, тогава вие ще можете да надскочите себе си, ще преодолеете някакво предизвикателство или трудност, следствие на собствените ви усилия..

На този фон- може да преосмислите взети вече решения,  включително и от изминалите  около две-три седмици,  те пак така касаят чисто материални приоритети, може да приемете случващото се-  като право на втори опит, съответно да наваксате с някакви пропуски, да поправите грешки, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди или да си върнете нещо изгубено.

Този процес започва сега и с обръщането на Меркурий в ретрограден на 10-ти май, Меркурий ще остане ретрограден до трети юни  и едва след това- всички усилия, които сте полагали бързо ще започнат да набират скорост, дотогава нищо не е окончателно.

През тази седмица предстои знаково астрологично събитие- Юпитер навлиза във вашия зодиакален знак на 11-ти май  и засега ще остане във вашия зодиакален знак до 28-ми октомври.

През това време- доза късмет, ентусиазъм, покачващи се амбиции- ще ви въодушевят и ще преобразят живота ви, засега ще усетите първи подсказки в тази посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *