Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Рак

Рак

Повечето от вас  получават много силна подкрепа  от страна на колектива,  в който съществуват.  Вие също така може да разширите вашето влияние  като общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение,  ако пътувате,  ако привлечете на ваша страна-  енергични,  дейни  и инициативни личности,  които ще допринасят за собствения ви просперитет.

Ще имате такава възможност,  ще срещате повече емпатия  от страна на приятели,  разбиране и одобрение- от влиятелни или власт-имащи личности. Вие се намирате в чудесен период,  в който можете да утвърдите  вашия авторитет  и да заемете по-престижни обществени позиции.  Всъщност,  тази тенденция ще расте  и през следващите седмици,  месеци,  така че мнозина ще могат да направят пробив  в избрано от тях направление,  което ще  преобрази социалния ви статус,  независимо дали сте се изкачили по йерархичната стълбичка и сте постигнали професионални успехи  или това е нещо друго и много важно за вас,  например- да се обвържете с подходящ партньор.

Вариантите са много и различни  като самия живот,  но обединяващо правило е,  че се намирате в доста силен период,  от който ще се възползвате.

Засега усещате само първи сигнали в тази посока. Въпреки всичко, може да има и личности, които да се опитат да ви навредят, с които да влезете в конфликт на интереси, но вие имате достатъчно силни аспекти, които ви закрилят и ще ви помогнат да се справите с подобно предизвикателство. Все пак е препоръчително да внимавате на кого се доверявате  и да избягвате конфликтите, които могат да ви нанесат щети.  Взаимодействието с финансови или държавни институции не е твърде лесно,  ако е възможно отложете на този етап,  не е препоръчително да задлъжнявате или да давате пари назаем.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *