Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.05-15.05.22г. Зодия Риби

Риби

Информационният поток е много усилен,  вие получавате интересни,  полезни новини и предложения,  от които да се възползвате.

Водите конструктивни разговори, преговори, намирате хора, които да подкрепят идеите и желанията ви, със съответните позитиви.

Вие все още сте в период, през който собствената ви повишена инициативност, социална активност, могат да се превърнат в повод за промени или успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и през следващите години.

Не е изключено да узнаете и някаква тайна, ако някой действа зад гърба ви, ако има обстоятелства, които са се натрупали във времето и са деструктивни за вас,  които трябва да преодолеете,  тогава сега ще получите и знание за това,  но то винаги е полезно,  независимо от чутото,  защото помага да се вземат оптимално адекватни и правилни мерки.  Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Прекратени връзки или договори през това време- ще се отчитат  като раздяла с някаква тежест или нещо,  което няма потенциал да продължи напред.  Навлизате в период,  през който може да подействат е позитивно на вашите доходи,  засега усещате първи сигнали в тази посока.

Може да се върнете нещо изгубено,  с което сте се разминали- като идея, предложения,  договор,  но това е тенденция,  която ще ескалира в различна степен до трети юни, до тогава имате възможност за въздействие…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *