Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.08-15.08.21г. Зодия Дева

Дева

Ежедневието на повечето от вас продължава да е извън обичайния или традиционен ритъм, защото трябва да наваксате с дела, които са изостанали във времето, може да ви се налага да направите важен избор или пък да сбърнете повече внимание на себе си…


И звездите ви подтикват много силно  да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-ефективни и успешни, да се освободите от ангажименти, които само ви натоварват, но не ви носят полза  или вече са изчерпани като перспектива на развитие.

Това е подходящо време да  подействат е позитивно на професионалната си реализация, че и на здравето си като действате точно по този начин.

Меркурий, вашият покровител ще премине във вашия зодиакален знак- Дева на 11-ти август.

Ако доскоро сте изпитвали някакви колебания  за посоката ви на развитие, то с преминаването на Меркурий в Дева- това бързо ще започне да се променя.

Вие все по-силно ще влияете на тенденции, ще избирате целесъобразна посока, ще се оказвате в център от внимание, ще оказвате силно влияние на околните.

Ще се чувствате все по-силни и подкрепени, можете да разчитате и на доза късмет, така че да удовлетворите ваше съкровено желание.

Повишаващата се инициативност през тази и следващата седмица- ще разшири хоризонтите ви на развитие, съответни възможности, които застават пред вас. Но по един естествен начин ще изоставите онова, което е  изгубило своя смисъл, ще имате ярки подсказки, които ще ви помогнат да направите оптимално  правилен избор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *