Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.08-15.08.21г. Зодия Лъв

Лъв

Цялата седмица и по различни поводи ще ви се налага да се доказвате пред важни за вас хора, това могат да бъдат влиятелни личности, които определят вектора ви на развитие, може да бъде вашия партньор или другите- общо.


В по ярки краски разбирате кои са силните или слабите звена във вашите взаимоотношения и нека това да се превърне в повод да отстраните евентуални различия и да усилите позитиви…

Полезно е да се пазите от евентуални преувеличения,  които могат да предизвикат точно обратен от желания или очаквания резултат.

Пазете се при евентуални разяснителни разговори  да не стане „ от клечка- мечка“…

Друга водеща за вас тема са  чисто финансови приоритети, вие ще се стремите да стабилизирате или обновите вашите доходи  и всъщност през тази и следващата седмица- вие действително може да стабилизирате или по-добрите  материалното си състояние  като се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или като си потърсите и намерите по-доходна работа.

Ако това не е ваша тема, тогава поне ще  материализирате по-лесно желанията си, ще получите морално удовлетворение, може да получите подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *