Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 09.08-15.08.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вашата популярност постепенно ще расте  и тази тенденция ще се усилва през настоящата седмица.  Водите доста конструктивни разговори, които могат да преобразят  позициите ви в колектив, така че да се сдобиете с повече власт- буквално и в по-широк смисъл. Думите ви имат по-голямо чуваемост, защото подхождате стратегически  при воденето на диалози, успявате да проследите причинно-следствени връзки, да надникнете отвъд видимото  и да насочвате процесите  подобно на кукловод.


Научавате тайни, стигате до вид прозрения, променяте отношенията си с определени хора  и според истините, до които се доберете.

Все пак периодът е много подходящ  да разширявате влиянието си, да водите преговори, да укрепвате контакти  и т.н..

Част от възможностите са ми ще застават на пътя ви под формата на предложения,  въпрос на избор е как ще реагирате.  Амбициите на повечето от вас са значими и над средното ниво, същевременно в душата ви може да е неспокойна, защото усещате, че трябва да продължите развитието си напред, да прелистите нова страница, която ще се отрази на общественото ви положение и кариерно развитие, на отношенията в дома и семейството, понякога на вашето местоживеене, като минимум- репутация.

Луната е нарастваща, така че може да поставите едно голямо ново начало в живота си, което да го преобрази, съответно през тази и следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *