седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 09.09-15.09.2019г.

Луната клони към Пълнолуние, което е на 13 септември, така че нашето ежедневие постепенно ще забързва своя ритъм, ангажиментите ще се множат, както и необходимостта да реорганизираме приоритетите си, ако желаем да се справяме с всичко, да сме по-успешни и т.н.

Alluring woman taming the white horse
Alluring woman taming the white horse

До края на седмицата Марс аспектира Слънцето и ще продължи да ни дарява с енергия, по-висока инициативност, борбеност, пробивност. Това е прекрасен период, през който чрез воля, стремеж към съвършенство, шлифоване на знания и умения, практични нагласи- ние можем да направим положителни промени, които да се отразят на първо време на професионалната ни реализация…

В този сектор  /професионална реализация/ предстоят преобразувания за мнозина- повишени изисквания, нови правила, пренареждане на хора по йерархичната стълбичка и т.н., а за да се вместим, очертаем по-добро място за себе си,  се налага да сме по-адаптивни…като минимум.

Ако това не е водеща тема, тогава ще се концентрираме върху здраве, хранителен режим, оздравителни процедури и т.н. Причината може да бъде в хипохондрични  настроения /предимно у хора, които не са твърде заети/ или пък, въпреки добрия ни тонус, нараства предразположеността към  инфекциозни и други заболявания, за които трябва да вземем превантивни мерки…Ако имаме слаби звена в чисто физически ,здравословен аспект, ще получим подсказки, за да ги отстраним…Нека това да е повод и да се отървем от вредни навици и т.н., Дева е най-добра в това да ни „чисти“ от вредни влияния отвътре-отвън, буквално и в по-общ смисъл.

Освен възможностите за развитие, сега се проявява в пъти по-ясно онова, което препятства пътя ни към щастието, ако има „подводни камъни“, скрити обстоятелства и т.н. Причината за това тълкувание е, че Слънцето ще е в напрегнати конфигурации с Нептун и Юпитер. Нептун- той е голям „магьосник“ и все ще намира начини да разбърква предварителните ни планове, с  допълнителни дела или като от нищото се изпречи пред нас нещо, което не сме забелязвали или сме пренебрегвали до този момент, а ето, че вече трябва да го отчетем, не можем да го обиколим. Справянето с вид неясноти, заблуди и т.н.- ще се случва чрез практичните оценки на Дева, организираност, воля.

При такъв сблъсък- неточни представи, дори вид разпиляност, в по-крайни форми- безотговорност, илюзии и със здравия разум, задължително ще побеждава здравият разум.

Така, целият период може да се окачестви като доста „отрезвителен“, където има неточности, изкривявания, преувеличения, скрити процеси, измами- ще бъдат идентифицирани и отстранявани.

Прекрасно време да си „сверим часовника“ с вид реалности, въпреки че понякога  това може да се окаже болезнен процес.

Дните около пълнолунието на 13 септември ще се оказват като своеобразно „просветление“…

Венера и Меркурий са в Дева до 14 септември, до тогава чувствата се владеят от разума подчертано, както и всичко ценно за нас- любими хора, парични потоци. Едва ли ще си позволяваме волности и действително ще съумяваме да насочваме своите интереси в оптимално целесъобразна посока. Критичността е висока, ако в такъм момент- привързаността е голяма, създават се или се укрепват връзки, значи- те могат да издържат много или всичко, защото са детайлно преценени, обмислени.

Финанси се разходват само по направление, което е премислено…

След 14 септември Венера и Меркурий ще транзитират във Везни- този преход ще внесе постепенно успокоение, от рода на: „не всичко е на всяка цена, веднага, има варианти, има възможности, ако ги търсим“. Ще станем по-диалогични, отворени към различно мнение от нашето собствено. Вероятно и не без причина, а следствие на пик от събития, които ще ни подтикнат да разсъждаваме точно така…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>