Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.10-15.10.2023г. Зодия Лъв

Лъв

През тази седмица информационният поток е много усилен  и е повод за промени,  които са дългосрочни и могат да очертаят нов вектор на развитие,  който касае и по-далечни перспективи на развитие, да кажем през следващите около шест месеца,  а може и повече.

Хора и съответно възможности от миналото мога да напомнят за себе си,  а вие ще решите как да реагирате…

Общуването е проводник на вид обновление,  нови шансове,  преобразувания на различни нива от живота. Възползвайте се, укрепвайте връзки,  които ще се превърнат в мост към собствените ви успехи. Част от случващото се ще е по външни и независещи от вас причини,  така че вие може да чуете новини и предложения,  които ще ви действат по този начин.

Все пак, ако някой контакти нямат място в бъдещето ви развитие,  това дори мога да бъдат договори,  тогава вие ще разберете това в по-ярки краски и ще ги прекратите,  ако не веднага,  то през следващите няколко седмици.

Звездите активно ви подканят да не губите от поглед по- далечни перспективи на развитие,  за да си изградите оптимално правилна и печеливша стратегия.

Оформя се добри шансове за печалба,  в друг случай-  все повече ще можете да разчитате финансово и морално на вашите близки и семейство.  Не е изключено някои от вас да решат да инвестират в дома си или пък да си намерят занимания,  които им действат обогатяващо,  но мога да реализират пак така от своя дом.

Може да ви се налага да обръщате повече внимание  на семейството си  или пък- някой от вас ще се захванат с битови и имотни казуси и ще имате възможност да се справите с подобни приоритети  по оптимално добър начин,  тази тенденция ще съществува и дори ще се усилва в различна степен почти до края на ноември.

На този етап следва да се каже,  че трябва да се пазите от повишени разходи,  които могат да дестабилизират материалното ви положение.

Някой от вас ще попаднат в ситуации,  които приличат на конфликт на интереси,  избягвайте такива,  за да обиколите евентуална дестабилизация и отново- в чисто финансов аспект. Все пак ако имате дългове- ще трябва да се разплатите с тях.

Взаимодействието с финансови институции  или личности,  които влияят на благоденствието ви,  партньори,  лични или делови не е твърде лесно към настоящия момент,  така че е хубаво да изчакате,  така че „ бурята“ или вид предизвикателства да утихнат с времето,  евентуални преговори ще е добре да водите едва от следващата седмица.

Все пак  моментът е подходящ за равносметки- на кого и в каква степен можете да разчитате  и в по-дългосрочен аспект, за да вземете съответни мерки.

Някой от вас ще изпитат недостиг на средства,  ако не се съобразяват с външна среда  и вид подсказки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *