Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.12-15.12.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Ако условията на труд го позволяват през тази седмица ще имате шанс да получите повишение, което ще се отрази и на доходите ви, като минимум- може да утвърдите позициите си, да получите морално удовлетворение или да привлечете нещо, което най-силно желаете.

водолей1Вие сте в процес на ревизия на ваши чувства, всичко, което отчитате за скъпо- ще придобие нова стойност. За това ще ви помогне скрита информация, а може би и по-дълбок поглед, вникване в собствената ви душа- от какво действително се нуждаете, за да бъдете щастливи?

Общуване с хора извън традиционното ви обкръжение е способно да отвори нови перспективи на развитие.

Може да решите да инвестирате повече в себе си, да търсите алтернативни, обходни пътища към цели, които ще ви подействат стабилизиращо или обогатяващо.

Въпреки всичко през тази седмица не са изключени и повишени разходи, също- в различна степен ще разберете кой ви носи полза или загуба- понякога буквално…Нека това да е повод да селектирате обкръжението си от негативни влияния…

Любовта е на заден план или се преосмисля, ако сте сами може да започнете връзка с човек, който е по-различен от вас-възраст, социален статус и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *