Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.12-15.12.2019г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица може да преживеете своеобразна метаморфоза, която да се отрази на начина ви на мислене, линия на поведение, бъдещи планове, дори външен вид. Вероятно ще има реални причини за това и съответни преоценки.

козирог1През тази седмица повечето от вас са доста пробивни, вие може да съществувате в повишена конкурентна среда и да се справяте с нея, да извоювате по-престижни, лидерски позиции. Амбициите ви растат, инициативността ви е значима, а успехите, до които се доберете ще ви влияят дълго и през следващите месеци, вероятно и повече.

Все още може да имате усещането, че някой събития са извън контрола ви, действат зад гърбави, ерозивно и ви дестабилизират. Всъщност- сега можете да узнаете някаква тайна или е хубаво да се пазите от недоброжелатели, интриги, трябва да сте по-внимателни на кого се доверявате…

Чутото, анализираното, вид прозрения- ще отворят внезапни нови възможности предимно за родените през първи деканат, но и всички останали.

Ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време- това може да са договори, връзки и т.н., не се опитвайте да ги задържите, много скоро ще се разкрият допълнителни шансове, които ще разширят хоризонтите пред вас, ще ви насочат към дела, които кореспондират с прогреса и бъдещия ви просперитет повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *