Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 09.12-15.12.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица има голяма вероятност материалното ви състояние да се промени, вие може да спечелите нещо значимо, да получите подарък, бонус, повишение, да откриете нов източник на доходи…

стрелец1Ако това не е вашата тема и условията на труд не позволяват всичко горе-описано, тогава акцентът ще бъде върху необходимостта да обръщате повече внимание на вашето здраве, да пренаредите приоритетите си, да се концентрирате върху дела, които ви носят по-голямо удовлетворение.

В този процес може да се трансформира всичко, което отчитате за ценно, съответно вие да му придадете нова стойност-  от хора до парични потоци, тяхното придобиване и т.н. Вероятно това няма да е случайна и спонтанна тенденция, а следствие на всичко случващо се.

Друга водеща тема е домът и семейството ви, на този етап тези приоритети могат да внасят известен смут в душата ви. Опитайте се да откриете „коренчето“ на случващото се, съответно- какво недоизказано застава между вас и близките ви или те имат по-голяма нужда от внимание и подкрепа или пък- трябва да се промени нещо в подхода, за да се получи друг и по-добър резултат…? През тази седмица може да се появи някаква скрита, допълнителна възможност, обстоятелство, което  да канализира евентуално напрежение в по-позитивна посока, да се намери изход и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *