Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.01-16.01.22г. Зодия Везни

Везни

През  тази седмица може да ескалират някакви трансформации  във вашия дом  и в повечето случаи  те ще бъдат напълно позитивни за вас, приличащи на своеобразен  катарзис.

Могат да се изчистят  евентуални сложни ситуации,  които се отнасят до членове на семейството, битови и имотни казуси или свързани с местоживеене и т.н..

Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си  и буквално в ежедневието.

Ако това не е ваша тема, тогава може да се замислите за друг вид промени, които ще засегнат всички нива на вашия живот, включително и в чисто професионален аспект.

На този фон следва да се каже, че на вас все повече ви се налага  да отстоявате вашето мнение, интереси, а това може да ви въвлече в  словесни двубои,  в по-крайни случаи- недоразумения и конфликти  с ваши колеги. В оптимален случай- вие успявате да защитите тезата си аргументирано, съответно да утвърдите авторитета си.

Ако това е невъзможно, тогава може да скъсате връзки и договори, които са нечестни  или не кореспондират с бъдещото ви развитие.

Въпроси свързани със  сърдечни взаимоотношения- партньори и пораснали деца  също са повод на голяма концентрация.

Може да ви се налага  повече да инвестирате в тях, да проявявате по-голяма приспособимост, да се съобразявате с тях над обичайното  или да им помагате…Изключено през тази седмица да проведете важни разговори, които ще имат широко отражение, дълго продължение.

Насочвайте внимателно и стратегически…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *