Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.01-16.01.22г. Зодия Дева

Дева

Звездите ви насочват към необходимост  да обръщате повече внимание на  любими хора, на вашия партньор или пораснали деца, ако имате такива. В повечето случаи- това ще се окаже отлично време, през което вие ще можете да оздравите  сърдечните си връзки, ще получавате достатъчно подкрепа от близките си.

Въпреки всичко-  семейните Деви  може да изпитват известно напрежение, защото трябва да се справят с битови  казуси, отнасящи се до благоустройство или евентуални спорове с местоживеене и т.н. Тогава- вие може да попаднете в известно противоречие с членове на семейството, включително с вашия партньор, но може да преодолеете това предизвикателство чрез един по-гъвкав подход в общуването.

В друг случай- вашият партньор просто ще има повече  нужда от внимание  и по различни поводи.

На този фон ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, не е изключено да ескалират перманентни изненади,  които да ви карат да размислите- дали не трябва да промените нещо в вашата работа, ритъм в ежедневието, така че да сте по-здрави, по-щастливи.

Всъщност, действително е хубаво да промените нещо, може би като навици,  задачи, с които се тварите всекидневно, така че да бъдете в тонус, за да не пострада собственото ви здраве.

Меркурий се обръща в ретрограден на 14-ти януари  и ще бъде ретрограден до четвърти февруари, през това време вие ще бъдете силно  да преосмислите тези приоритети- работа и ежедневие.

Хубаво е да не се претоварвате, да реагирате на момента, за да не пропускате шансове но и да се  предпазвате от предизвикателства.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *