Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.01-16.01.22г. Зодия Овен

Овен

Текът процеси,  които са свързани с вид преобразования  във вашия социален статус  и кариерно развитие.  Това не е някакво ново начало,  а по-скоро попадане в ситуации,  които ви помагат да разберете-  какво допринася за вашето развитие, какво евентуално ви пречи.

Поради тази причина вие може да сте по-склонни от обикновено да правите равносметки,  да се връщате назад към миналото,  съответно да  извършвате определени корекции,  така че да се представяте в оптимална добра светлина,  така че да наваксате с евентуални пропуски,  така че да постигнете желаното и т.н.

През тази седмица- могат да се появят обходни пътища към вашите цели, някакви варианти, от които да се възползвате, така че да бъдете максимално успешни.

Вероятно ще се налага  да преоцените и въпроси, които са свързани с приходи и разходи.

Може да направите и своеобразна  чистка на вашето обкръжение, ако прецените, че определени хора или обстоятелства  ви нанасят повече щети, отколкото да ви носят ползи.

Възможно е околните  да ви изненадат със своето поведение, но самите вие  може да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат от този в миналото. Меркурий се обръща в ретрограден на 14-ти януари, така че през втората част от седмицата  няма да е благоприятно да водите преговори,  да подписвате договори, особено- финансови.

На този етап е удачно  да разчитате на натрупан опит и авторитет,  да избягвате рискови действия, които могат да ви разминат с очакванията. Имате възможност да набележите скрити процеси, ако има такива  и да действате стратегически, за да ги отстраните от пътя си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *