Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 10.01-16.01.22г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие все още се намирате в период, през който вашата среда на съществуване се променя, променя се и вашия начин на мислене  и съответно – как възприемате определени хора  от обкръжението ви.

През тази седмица  вие можете да оздравите връзки,  да получите достатъчно подкрепа от страна на хора, с които гледате в една посока, имате сходни интереси.

Възможно е  да  проведете разговори,  да чуете думи,  които да докоснат душата ви  или да ви донесат вид удовлетворение.  Периодът е подходящ  да оздравите сърдечни връзки  или да ги превъртите  на още по-високо и позитивно за вас ниво.

Ще имате такава възможност, включително като си кажете някои истини, нещо премълчавано, ако има такова.

Но общуването  често ще се превръща в повод  за шансове на различни нива, изчистване на недоразумения, успешни преговори, превъртане на предизвикателства в полза, стига да не са преминати определени граници.  В края на тази и началото на следващата седмица  проведени разговори  и получена информация- действително може да има силно преобразуващо значение,  имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Семейните  Скорпиони  все още може да са в  някаква спорна ситуация  със своя партньор  и по отношение на условия на съществуване, например-кой и какви ангажименти поема у дома, в друг случай-  това са спорни  имотни казуси  или пък свързани с местоживеене и т.н..

През тази седмица може да ескалира важно събитие, което ще се разреши едва  през февруари,  но вие ще имате време до тогава-  да преосмислите вашия подход, взети решения,  така че да изчистите евентуално  напрежение, да получите онова, което е най-добро за вас, а не нещо друго. В този смисъл е препоръчително  да гледате в по-далечна перспектива на развитие.

Не са изключени повишени разходи, в оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции в вас самите или в любими хора,  но все пак е полезно да се пазите от манипулация, измами или подвеждане,  не поемайте излишни финансови рискове, бъдете по-внимателни по отношение на приходи и разходи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *