Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 10.01-16.01.22г. Зодия Телец

Телец

Ключът към вашите успехи сега е- общуването с влиятелни и власт-имащи личности, също такива, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Подходящо време е да гледате в по-далечна перспектива,   така че да сглобите една цялостна картина за живота си и да изберете най- правилна посока на развитие.

По различни поводи вие ще сте склонни да действате точно така,  а това ще ви помогне да намерите обходни пътища към целите си, варианти на развитие,  да надскочите успехи постигнати до този момент или пък да превъртите някои предизвикателства в полза.  Възможно е някой от вас  да са подтикнати към вид преобразувания,  които касаят ключови въпроси  отнасящи се до обществено положение, кариерно развитие, дори брачни връзки.

Когато   „ духат ветрове на промяната е по-добре да се строят вятърни мелници, от които ще има полза, а не стени, които ще бъдат разрушени“,  по друг начин казано, ако усетите,  че  статуквото не може да бъде съхранено, тогава си помислете- как може да се възползвате  от ситуацията и да я превъртите във ваша полза.

Повечето от вас ще има такава възможност, могат да разчитат и на доза късмет.

През втората част от седмицата  може да получите известия или предложения,  които да ви окажат силно въздействие и които да се реализират в значима степен  през февруари, анализирайте, насочвайте. Полезно е и да внимавате на кого се доверявате, да се пазите от манипулации,  подвеждане и т.н.

Демонстрацията на висока квалификация,  евентуални пътувания,  също ще ви бъдат  полезни или ще бъдат съпътствани от „ зелена светлина“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *