Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.02- 16.02.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица вашата популярност расте, паралелно и със собствените ви амбиции. Хора стоящи далеч от вас-буквално и в един по-общ смисъл- обсебват вниманието ви, но се превръщат в шанс да разширите перспективите си на развитие, а пред вас да се разкрият допълнителни възможности, шанс- да преодолеете някой предизвикателства, които перманентно ескалираха в последно време в живота ви.

близнази1Например- по този начин вие ще можете да се справите с повишена конкуренция, изисквания отправени към вас.

В друг случай- демонстрацията на висока компетентност, ентусиазъм и размах, с който действате може да е причина да канализирате евентуален конфликт или спорове в оптимално позитивна за вас посока.

При всички случаи сега е моментът да разчупите границите на възможното пред вас и по горе-описания начин.

В близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви подкрепят, ентусиазират, това може да е конкретен доброжелател, който има позитивно отражение върху бъдещите ви планове, по-добро обществено положение.

Постепенно ще ескалира необходимост да се обсъжда вашето кариерно развитие, в друг случай- брачни отношения. Някаква тема ще „набере скорост“, ще има съответното отражение, но вероятно не веднага, а поетапно, подобно на процес до началото на април.

Сега е подходящо да следите за тенденциите, ако е възможно да се възползвате от скрита информация или такава, която вие провокирате, но повече като неявни преговори, подобни методи на въздействие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *