Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.02- 16.02.2020г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица могат да ескалират събития, които трайно да се закодират в кариерното ви развитие, социален статус- имидж като минимум.

риби1Възможно е външни и независещи от вас причини или такива, които са натрупани във времето ви да влияят, да имат своето отражение, това също могат да бъдат вид развръзки, следствие на минали ваши инициативи.

Каквото и да е, в повечето случаи ще ви се дават шансове да се справите с предизвикателства, за да извоювате по-авторитетни позиции, а ако това е невъзможно, тогава ще се покажат допълнителни варианти за развитие, може в този процес неусетно да се окажете на прага на житейски кръстопът и е въпрос на избор какво ще предпочетете- дали ще продължите поетата посока и ще надградите постиженията си или постепенно ще се прехвърлите на други релси на развитие, които ще изискват от вас по-висока социална активност.

Не може да се каже, че мнението ви ще бъде окончателно. Ще ви влияе силно близкото ви обкръжение, също- влиятелни или по-възрастни персони, разговори, които провете с тях, те ще осветят вашата бъдеща перспектива на развитие според подкрепата, която ви окажат, новините, които чуете, преговорите, които проведете.

Самите вие може да сте обсебени от тема, която ще обсебва вниманието ви през идните около два месеца, това може да са скрити процеси, които ви влияят и трябва да канализирате в оптимално подходяща за вас посока или пък са тайни ваши желания, които следва да материализирате, но това ще стане чрез подкрепа, към която трябва да се стремите приоритетно.

На този етап- възникват благоприятни възможности да подействате и позитивно на доходите си, друго ценно за вас, включително и здравето си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *