седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г.

През настоящата седмица мнозина ще получат награда  за полагане от тях до този момент усилия.  Ще има и такива,  които ще установят по различни начини и поводи-  до колко са осъществими техните мечти,  дали се движат в правилна посока,  също-  какви инициативи трябва да предприемат допълнително,  за да реализират на практика намеренията си.

Не малко от нас  ще бъдат фокусирани,  въодушевени,  силно привлечени от някаква идея,  желание или намерение,  които ще обсебват вниманието или  точно в тази тема- ще откриват своето щастие.  Препоръчително е да не се пренебрегва  подобно вътрешно усещане,  напротив-  човек трябва да положи усилия,  да задейства  този шанс  и чрез собствена инициативност,  това ще има своето значение и широко отражение.

Въпреки че Луната е намаляваща,  сезонът на Овен се отчита за „ново начало“,  което ще прораства през следващите месеци,  а може и години.  През настоящия период  Юпитер и Слънцето са в съвпад,  това е достатъчно рядко астрологично събитие,  да кажем веднъж в годината,  така че си струва-  да се възползваме от този щастлив  аспект.  Чудесен признак ще бъде,  ако под негово въздействие  вие получите  някакви възможности,  които могат да обновят животът ви, да сбъднат ваше желание.

Припомням,  че Овен е знак,  който изисква „ борба“,  а не само пасивно чакане…

Така че е хубаво  всеки да направи съответни стъпки в избрано от него направление, ако те кореспондират с неговия път и предопределеност-  задължително ще се превърнат в скок в бъдещето  или едно голямо ново начало…

На този фон  Венера преминава в зодиакалния знак Близнаци  на 11-ти  април и ще остане в този сектор  до седми май.  Докато Венера  е в Близнаци-  нашите чувства ще се филтрират  от разума.

Още през настоящия период  ще усетим  тази промяна  и няма да е чудно,  ако нашите чувства  охладнеят,  защото  ще се сблъскваме с хладни  и обективни  съждения,  вид истини,  които ще ни действат по този начин.

В известен смисъл може да се каже,  че сърдечните,  любовни  взаимоотношения и не само те,  ще се тестват за здравина… Ще оцелеят онези,  които ще издържат този  своеобразен изпит.  В положителен смисъл-  виждаме своите връзки такива,  каквито са и „ без розови очила“,  а това винаги е полезно,  отрезвяваща,  стабилизиращо.

Може да има и обективни причини  за тази тенденция,  например-  може да узнаем тайни,  да проведем разговори,  да чуем новини,  които ни разделят с илюзии,  понякога може да ни сблъскат с някаква реалност,  която не е твърде приятна… Но случващото се ни помага да забележим нещо,  което ни е убягвало преди в миналото,  а това винаги е полезно.

През настоящата седмица  повечето от нас ще откриват  своето сигурно и предпочитано място-  в дома и семейството си,  където ще се чувстват най-защитени,  а не рядко  ще водят  и достатъчно смислени разговори, при които получават подкрепа, идеи  за вид стабилизация на различни нива от живота.

Периодът е подходящ  да се укрепи  и хармонизира най-близката среда на съществуване.

Удачно време  за инвестиции в недвижимо имущество, за ремонти, за разрешаване на битови и имотни казуси,  мнозина  ще се  заемат и ще се справят  с подобни приоритети.

В чисто финансов план-  ще проявяваме по-голяма пестеливост,  някои може да почувстват и недостиг на средства  поради допълнителни разходи,  може да преговаряме за интересите си,  но на този етап  едва ли ще има кой знае какъв ефект…

По-скоро е подходящо  да се прекратят всякакви връзки или обстоятелства, дори договори,  които не допринасят за благоденствието ни, това ще се случи спонтанно или по един естествен начин…

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 10.04-16.04.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *