Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.06-16.06.2019г. Зодия Рак

Рак

Марс транзитира през вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина и обикновено означава, че сте подчертано „капитани на собствения си житейски кораб“, по друг начин казано- вие и чрез собствената ви инициативност сами ще създавате нови перспективи на развитие и те после ще прорастват дълго, могат да доведат до повишение, разширяване на възможностите пред вас, понякога и чрез разширение на влиянието ви, може и да са пътувания, общуване с нови хора, включително извън близкото ви, традиционно обкръжение, а може да решите и да обогатите знанията, квалификацията си и това ще се отчита за подкрепящо обстоятелство.

рак1На този етап се налага да преодолеете известна съпротива от страна на ваши партньори-лични или делови, влиятелни или по-възрастни личности. Това може да се случи чрез целенасочени, упорити, но и гъвкави действия, така че да превърнете тази съпротива в подкрепа, вид стабилизация, Сатурн е в сектора на вашите взаимоотношения и изисква, показва това..

Чрез вашите действия вие ще зададете нов вектор на развитие, това се отнася подчертано за родените през втори деканат, но и всички оставали в различна степен. Ще воювате, за онова, което искате и така е правилно, сега е моментът да демонстрирате на какво сте способни, а и трябва да канализирате тази мощна енергия, която се излива към вас в определена посока, за да премахнете или прескочите граници /вътрешни, които сами си слагате  или външни- от околните/, така ще постигнете трайни успехи, ще разкриете нови хоризонти пред себе си, а и ще се предпазите от известно нервно напрежение, което може да възникне при липсата на достатъчно активност.

Склонни сте да преоценявате чувствата си и/или демонстрирате само една малка част от тях и така е правилно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>