Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 10.06-16.06.2019г. Скорпион

Скорпион

Своеобразен буфер от напрежение за вас може да се оказват хора, които са близки до сърцето ви, евентуални развлечения, отдаване на хоби…Мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, които ще задълбочат още повече взаимоотношенията им. В този процес ще ви помага интуицията, но и твърдата позиция, изострено чувство за справедливост…

скорпион1Водите напрегнати разговори и не всички ще преминават спокойно, не е изключен сблъсък на интереси, така че да ви се налага да избирате, да правите компромиси или направо да се откажете от едни връзки и договори, които са изживели своето време за сметка на нещо ново и имащо шанс да просперира.

Възползвайте се от получена информация, която ще ви помогне да извършите оптимално добър избор.

Не са изключени повишени разходи, в оптимален вариант те са добре обмислени, водят до разтоварване, удовлетворение на прищевки.

Все пак е полезно да се пазите от разпиляване на финансови ресурси, неправилни разходи, бъдете по-внимателни при взаимодействие с финансови институции, при попълване на платежни документи, моментът не е твърде удачен за инвестиции, даване на пари на заем, кредити и т.н., после може да се окаже, че има някакви пропуски, обърквания и т.н.

Влече ви да пътувате или да излезете извън рамките на познатото и така можете да направите пробив, да постигнете повишение, да постигнете цели и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>