Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.06-16.06.2024г. Зодия Козирог

Козирог

Ежедневието на мнозина е изпълнено с множество ангажименти и дори над средното ниво. Същевременно,  от вас ще се изисква да бъдете максимално мобилизирани,  за да изпъкнете,  да отговорите на повишени изисквания и очаквания,  за да не позволите да бъдете изместени.

 В обкръжението ви ще има хора,  които ще ви подкрепят и ще са добронамерени,  но е твърде вероятно да има и други,  които застават на пътя ви към успеха.

Вие може да си изградите различни стратегии- чрез конструктивни разговори може да изчистите различия,  да отговорите на вид претенции от страна на влиятелни и власт- имащи личности,  които влияят на кариерното ви развитие.

Чрез аргументиран подход и изказ,  вие може да наложите мнението и авторитета си.  Трябва да внимавате,  така че да не се въвлечете във  вид противопоставяния и спорове,  които ще напрегнат най-близката среда или пък ще се изчистя трудно.

Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава вие ще прекратите контакти с колеги,  а понякога това дори може да бъде договори,  така че да се преместите и да си намерите друго и по-подходящо място за вас.

Не са изключени повишени разходи,  но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции- във ваш бизнес,  вас самите или пък близки и любими хора.

Все пак е полезно да се пазите от прекалено големи харчове или рискови действия,  които могат да ви дестабилизират финансово.

Звездите ще изискват да проследите в дълбочина причинно-следствени връзки,  съответно- Какво допринася за благоденствието ви,  така че да си изберете оптимално правилна и печеливша стратегия и то в по-далечна перспектива.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *