Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.06-16.06.2024г. Зодия Риби

Риби

Периодът е чудесен да обновите най-близката си среда на съществуване- във вашия дом и семейство.  Може да се справите с битови и имотни казуси като проявите по-голяма организираност,  воля и инициативност.

Повечето от вас ще проявяват  голяма дисциплина,  може да анализирате миналото,  за да получите по-добър резултат от преди,  така че да се дистанцирате от всичко вредно или остаряло,  ако има такова  и преди да продължите напред…

Повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от страна на своето семейство,  така че дори и да съществуват някакви различия, може да ги изчистите,  стига да искате.

Вашата безкомпромисност,  изстудяване  на вашите чувства,  все по-голяма практичност,  може да се отрази на околните,  имайте го предвид и не прекалявайте,  така както „ всяко нещо в малки количества е лекарство,  а в големи- отрова“.

Вашата социална активност расте,  може да бъдете въвлечени в словесни битки,  спорове,  за да защитите вашите интереси.

Хубаво е да се пазите от скрити врагове,  вид недоброжелатели… В оптимален случай- научавате тайни или пък получавате голяма яснота по водещи за вас теми,  това ще ви помогне да се защитите по оптимално добър начин,  да водите конструктивни разговори.

Ако в някои случаи това е невъзможно,  тогава някои различия и дори конфликти ще прераснат в късане на връзки и договори,  които са по-скоро вредни.

Взаимодействието с някой ваши роднини,  включително братя или сестри,  ако имате такива,  може да е сложно,  проследете първопричините,  за да отстраните слаби звена и усилите позитиви,  доколкото това е възможно…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *