Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 10.06-16.06.2024г. Зодия Скорпион

Скорпион

През настоящата седмица звездите ще ви концентрират силно върху необходимостта и да защитите интересите си,  да извършите някакви положителни промени,  да допуснете нещо ново и различно,  което ще ви измъкне от сложни или неудовлетворяващи ситуации.

Колкото по-голяма адаптивност проявявате,  анализирате случващото се в дълбочина като причинно следствена връзка,  толкова повече ще нараства вероятността да изберете най-вярна посока,  да действате стратегически,  за да спечелите,  а не обратното.

Фокусът на повечето от вас трябва да бъде върху необходимостта и възможността да получавате подкрепа и одобрение от страна на хора и дори институции,  които могат да допринесат за благоденствието ви, вид  стабилност,  по-добри перспективи на развитие.

Ескалират промени,  които могат да засегнат всички нива от вашия живот и да преобразят в средата ви на съществуване.

Някои от вас ще се справят с жилищни казуси или такива,  които касаят местоживеене,  взаимоотношения в семейството.

Между вас може да има такива,  които ще изберат да се преместят на друго и по-благоприятно за тях място….

Ваши близки и любими хора може да имат нужда от повече внимание от ваша страна или това е необходимост за взаимопомощ,  проява на повече толерантност и разбиране,  дори компромиси. Вие ще прецените дали това си заслужава,  каква цена сте готови да платите…

Ваши бъдещи перспективи са като скачени съдове за хора  от вашето обкръжение,  нека това да е повод да укрепите  полезни връзки,  да изчистите евентуални недоразумения,  да си подадете ръка и да обедините усилия с онези,  с които гледате в една посока.

Все пак вие може да прекратите контакти,  които са изчерпани,  ако има такива,  това ще бъде по-видно точно сега…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *