Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.08-16.08.20г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица могат да ескалират трансформации в дома и семейството ви, те ще се развият напълно във ваша полза, ако инвестирате в най-близката си среда, може да довършите ремонти, да уредите наследствени дела…Вариантите са много.

Все пак от вас ще се изисква и да проявите по-голяма дипломатичност, може би да направите компромиси, които ще намерят изход, варианти, ако в последно време в този сектор на живота ви е ескалирало напрежение.

Трябва да се има предвид, че благоприятния изход в значима степен зависи от подкрепата от страна на важни за вас хора, това може да е семейството ви, но може и да са други личности, които влияят на благосъстоянието ви, на бъдещите ви перспективи на развитие.

През тази седмица мнозина ще получат ценна информация, вид предложения, от които да се възползват.

Може да имате усещането, че трябва да направите важен избор и на практика действително ще е така, а това ще определи много за идните месеци, ще повлияе на бъдещото ви развитие. В общи линии- трябва да изберете на кого да се доверите, допуснете до себе си и т.н.

Оформя се тенденция- да се радвате на все по-широка подкрепа и одобрение от страна на околните-общо.

Ако е имало различия между вас и близки до сърцето ви хора, сега ще можете да ги изчистите, можете да освежите и заздравите чувствата си по един доста оригинален начин. Тази перспектива ще расте и през следващата седмица, стига да не са преминати определени граници на добрия тон.

Ако сте сами- до 18 август сте в прекрасен период да срещнете любовта.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *