Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.08-16.08.20г. Зодия Риби

Риби

Вие навлизате в период, в който можете да повишите доходите си, но това не се случва даром, а следствие на собствената ви повишена активност, инициативност на работното място, демонстрация на съответни качества, също- способност да преговаряте за интересите си. Някой шансове сами ще застават на пътя ви, но в такъв случай ще са естествено продължение и под формата на развръзки на вече положени усилия.

Възможно е и не всички да са чак толкова добронамерени към вас, съответно да се сблъскате с вид отпор и съпротива от страна на по-възрастни и авторитетни фигури или собственото им положение препятства вашето собствено развитие.

Случващото се може да ви мобилизира, така че да си изградите стратегия, която ще е показателна до колко сте адаптивни на подобни предизвикателства, така че да успеете да ги преодолеете. Това може да се превърне в повод да трансформирате обществените си позиции и в по-положителна посока или направо- да смените средата си на съществуване, да промените бъдещите си планове, източници на доходи и т.н.

Ще имате избор и крайният резултат в значима степен ще зависи от вас самите…

Все пак повишени разходи не са изключени, в оптимален вариант те ще бъдат полезни инвестиции…

Все пак се пазете от влияния, които ще ви носят предимно щети, намерете начин да се дистанцирате.

Намирате време да порадвате сърцето си с любими хора. Мнозина ще намерят време и за почивка, развлечения. В друг случай- това е подходящо време да скрепите сърдечни връзки с партньори, деца…Ако сте сами, можете да срещнете любовта, тази тенденция ще се запази до 18 август…

Получавате интересни, приятни, изненадващи предложения, новини и тенденцията се усилва през следващата седмица…

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *