Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.10- 16.10.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

От 11-ти  октомври  Меркурий,  вашият покровител вече ще транзитира  през зодиакалния знак Везни,  значи вашият подход   към ключови въпроси от живота,  както и вашите приоритети- ще се променят.  Вие ще залагате все повече на диалогичността,  ще се усили  вашата социална активност,  често ще се оказвате в център от дебати,  внимание,  а това ще определи в значима степен-  вашето обществено положение,  позиции в колектив и т.н.

Постепенно  ще се увеличават шансовете  да изпъкнете,  да намерите изход и решение  от сложни и заплетени ситуации,  които касаят кариерното ви развитие  или вид сигурност- на различни нива,  в личен или делови аспект.

Ако вие сте на верен път,  тогава през тази седмица- ще сбъдне те ваше съкровено желание  или то ще се очертае на хоризонта като шанс.

Ако посоката е грешна,  тогава ще ви се наложи  да направите своеобразен завой,  да промените нещо в стратегията си,  за да сте по-успешни,  за да се дистанцирате от хора и обстоятелства,  които са безперспективни. Някой от вас  ще се разделят с илюзии,  ако има такива, други- ще набележат варианти на развитие,  които в течение на времето ще им носят все по-голямо удовлетворение.

Повечето от вас  могат да разчитат на подкрепа от страна на близки и любими хора.  Можете да срещнете любовта, ако сте сами. В това забързано ежедневие-  ще намирате време и за развлечения  и така е правилно,  защото имате нужда от това,  за да не пропускате приятни мигове,  шансове да укрепите връзки с  близки до сърцето ви хора.

В чисто професионален аспект- ще се справяте най-добре,  ако имате повече свобода на действие,  ако работата ви включва доза творчество или пък собствен бизнес. Може и да стартирате такива…

Успехи в гореизброеното- ще се оказват дългосрочни  и перспективни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *