Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.10- 16.10.2022г. Зодия Водолей

Водолей

През настоящата седмица вие получавате подкрепа от страна на хора, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение, а това ви въодушевява,  разкрива пред вас варианти, по-широки хоризонти на развитие.

 Добре се развиват приоритети, които включват повишаване на квалификацията, знанията,  същевременно- демонстрацията на такива  ще ви дърпа напред и нагоре,  така че е препоръчително да акцентирате  върху подобни теми.

Ако решите да пътувате, това ще е свързано с приятни преживявания,  шанс да преживеете  незабравими мигове и да укрепите  любовните си взаимоотношения.

Ако сте сами, можете да срещнете подходящ партньор на път  или да привлечете такъв  в лицето на личност, която е стояща далеч от вас.

Започнати връзки сега  може да се окажат дълготрайни и надеждни.

През тази седмица все ще се намерят хора и обстоятелства,  които да порадват сърцето ви.

Добре се развиват спорни или юридически дела, ако това ви интересува и се придържате към фактите.

Може да попаднете в ситуации на разгорещени спорове,  пазете се от преувеличения,  реагирайте различно, за да получите по-добър резултат от преди,  иначе може да прекратите контакти, които са безперспективни, защото имате твърде различно мнение, понеже не може да намерите общ език и т.н..

Скъсани връзки сега и договори, едва ли ще бъдат възстановени…

Някой от вас ще получат шанс да си върнат нещо от миналото, но това може да изисква известен компромис, въпрос на избор е как ще реагирате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *